Otroški vozički so zakon!

June 7, 2014 0 By admin

Verjamete ali ne, je ena izmed mojih najljubših zadev, ko pride do otrok, otroški voziček.

Ne samo, da olajša hojo in sprehode (zelo težko si predstavljam sprehod brez vozička), temveč naredi sprehode zabavne!

Lahko tečete z otrokom. Njemu bo všeč, vi pa se boste razgibali. Lahko vas zamika sprehod v gozdu ali po hribu, kjer je voziček zelo praktičen, saj se ne boste tako utrudili. Mnogi starši, ki so bolj športne narave, si radi vzamejo športni voziček, ki je malo bolj trpežen, ima velika kolesa in se z njim lahko podate tudi na sprehode in teke po terenu.

Seveda je kvaliteten voziček tudi dražji, zato se vam splača predvsem nakup takega otroškega vozička, če na to gledate kot na investicijo, tako vase kot v otroka.

Sam vam priporočam trikolesni voziček. Ti so po mojem mnenju dosti bolj okretni in omogočajo, da lahko delate bolj zapletene manevre in se prebijete tudi tam, kjer bi štirikolesnik odpovedal. Morda je taka samo moja izkušnja, vendar pa nikakor ne bi zamenjal trikolesnika za voziček s štirimi kolesi.

Zelo všečni so mi tudi modeli, ki se lahko zložijo. Voziček mora biti dovolj kompakten, da ga lahko damo v prtljažnik in gremo na izlet! Pri mojemu je možno odstraniti kolesa in ga zložiti kot marelo. S tem porabi malo prostora in omogoča, da lahko otroški voziček (http://www.otroskivozicki.si/)  shranjujem v prtljažniku brez večjih težav.

Skratka, ko kupujete voziček, si vzamite minute in razmislite, za kaj točno ga boste potrebovali. Za mirno vožnjo lahko vzamete tudi navaden voziček in s tem kratkokročno prihranite. Dražji voziček pa vam bo držal dlje in vam omogočal bolj aktivno življenje.
https://www.youtube.com/watch?v=xN5fgLf5Q5I

V isti kategoriji: