Skupaj s prijatelji naselite neobljudeni otok Catan

Skupaj s prijatelji naselite neobljudeni otok Catan

October 16, 2019 Off By admin

Trg vam ponuja številne take igre in najpogosteje posegate po takih, ki vam omogočajo, da se s prijatelji igrate v nekoliko večji skupini. Med bolj priljubljenimi igrami je tudi igra, ki se imenuje Naseljenci otoka Catan. Ste zanjo že slišali? Ste jo že igrali? Če ste odkimali, vam priporočamo, da naslednjič posezite po njej, saj vam bo omogočala veliko zabave in prijetnega počutja v krogu ljudi, s katerimi radi preživljate svoj prosti čas. 

Kockajte in kartajte za neobljudeni otok 

Naseljenci otoka Catan je izjemno priljubljena družabna igra; tako pri nas kot tudi drugje po svetu. S pomočjo kock in kar boste lahko naselili povsem neobljudeni otok Catan. Kocke in karte vam bodo omogočale, da si boste prisvajali pokrajine, ki vam bodo prinašale zelo donosne surovine. Z njimi pa boste lahko trgovali na najrazličnejše načine. 

S trgovanjem surovin si boste lahko zagotavljali zidanje cest, naselij, mest in še česa. Krepili si boste svojo viteško moč, dograjevali trgovske ceste, obenem pa primerno poskrbeli tudi za razvoj in podporo različnih izumov. 

Vse kar potrebujete, je spretnost in smisel za taktiko 

Naseljenci otoka Catan je igra, ki od vas zahteva veliko trgovske spretnosti oziroma žilice ter odličen smisel za taktiko. Igre pa se ne boste kar tako naveličali. Za to bo poskrbela vsakič znova drugače sestavljena igralna plošča in tudi kasnejše razširitve. Igra je primerna tako za mlajše kot tudi starejše generacije. Priporočamo jo vsem, ki so starejši od deset let in ki imajo vsaj 75 minut časa za dobro zabavo in igro. 

V isti kategoriji: