Žirafa Sophie je prevzela otroke po vsem svetu

June 17, 2014 0 By admin

Žirafa Sophie je že več kot petdeset let najbolj popularna igrača po vsem svetu. Zakaj? Starši se danes srečujejo s tem, da je na trgu vse preveč igrač, ki so praktično škodljive za otroka. Ne le, da so narejene iz nenaravnih materialov, marveč vsebujejo škodljive primesi, ki nikakor niso dobre za otroka.zirafa sophie

V času odraščanja so otroci izjemno občutljivi. Najbolj v obdobju od rojstva pa tja do petih let, ko se njihovi čuti drastično razvijajo. Takrat je potrebno paziti na vsako malenkost, ki lahko prinese škodo. Ravno zaradi tega je žirafa Sophie tako popularna v svetu. Zaradi popolnoma naravne sestave iz kavčuka je primerna za vse otroke od tretjega meseca dalje. Brez težav jo lahko otroci žvečijo, kar za večino današnjih igrač tega ne moremo trditi. Žirafa Sophie blagodejno vpliva na prav vsa čutila otroka.

Žirafa Sophie v času razvoja

Žirafa Sophie (http://www.trg.si) je še posebej primerna za otroke v času razvoja. Takrat, ko rastejo zobje, seveda srbijo dlesni. Žirafa Sophie je popolnoma varna za žvečenje, zaradi zgradbe pa so še posebej privlačna ušesa in dolge noge. Ob grizljanju prijetno masirajo dlesni in blažijo bolečino. Poleg vsega je žirafa Sophie izjemno estetsko izdelana in privlačnih kontrastnih barv. Zagotovo pa bo postala najboljša spremljevalka vašega otroka še dolga leta. Elegantno popolna ter brez sprememb osvaja svet že več kot pol stoletja.

V isti kategoriji: