Lokomotive in vagoni

Lokomotive in vagoni

July 18, 2016 0 By admin

Predlog, ki je zelo aktualen pri vseh navdušencih nad vlakci je, da poživite svojo progo z električno lokomotivo, ki je večina kompletov ne vsebuje, tu pa je priložena, kar omogoča še več užitkov in veselja ob opazovanju.

Električna lokomotiva v lesenem vlakcu

Za okras in lepše estetske momente dodajte lepe lesene replike vagonov, ki jih bo v prihodnje še več, kot jih je tu na strani. Bodite drzni, popestrite puščobo, upajte si več, zadovoljite svoje potrebe po drznosti in dodajte različne vagone, ki jih bo še več, v različnih variantah in izvedbah lesenih vlakcev.

Povežite vagone z magnetki

Najboljša stvar, ki pa jo je zaradi svoje ekskluzivitete treba še posebej omeniti pa je, da se vse lokomotive in vagoni povezujejo z magneti. Krasno. Nič več zatičev, ki bi se neprestano snemavali in bi bila potrebna konstantna ponovna namestitev in kravžljanje živcev, kar je popolnoma nepotrebno. Bodite brez skrbi med igro in dopustite, da se magnetne sile ukvarjajo s tem, da držijo kolobocijo lokomotive in vagonov skupaj. Vi se hočete samo zabavati in to je vse. Naj magneti poskrbijo, da vam ta zabava ne bo več nikoli uničena, zavedajte se da so magneti zares inovativna rešitev, ki je ne ponuja vsak proizvajalec lokomotiv. Ta pridih eksotičnosti in redkosti je seveda upravičen, saj se s etm pridobi veliko praktičnosti, ko ni več treba popravljati konstrukcije, ki se odpenja. Bodite srečni, naj vam nič več ne trati časa.

Radosti novega povezovanja

bigjigs-5

Vi samo uživajte z lokomotivo in konec. Ne skrbite, da se bo kakšen vagon odpel od drugega vagona ali od lokomotive, kar bi pomenilo, da bi cela konstrukcija popustila. Brez skrbno se lotite igre z lokomotivo in se prepričajte, da magneti delujejo zelo kvalitetno in brez napak. Vse se splača in tudi tu so se magneti izkazali za veliko prednost v razvoju modelov lokomotiv. Naj vaša proga zažari z unikatnostjo, uporabite vagone in lokomotive z magneti. Vedno se boste želeli prepustiti takemu občutku lagodja, kot ga nudijo sedaj magneti. Gotovo pa je to šele začetek vsega dobrega, več pa vas čaka že v vaši naslednji igri z prelepo lokomotivo in vagoni povezani z magneti.

V isti kategoriji: