Vse najboljše za rojstni dan

December 2, 2014 0 By admin

Večkrat na leto moramo izreči „Vse najboljše za rojstni dan“ našim najbližjim, sorodnikom, prijateljem sodelavcem in znancem. Večji je krog ljudi, ki nas obkrožajo in so z nami v stiku dnevno, mesečno ali letno oziroma od časa do časa, bolj pogosto so izrečene zgoraj omenjene besede. To je naša dolžnost in delovali bi zelo nevljudno, če bi pozabili na datum rojstva določene osebe. Če imamo ogromno ljudi, s katerimi smo v rednem stiku in se z nimi veliko družimo je najbolje, da si datume njihovih rojstnih dni označimo na koledarju, ki nam je stalno pred očmi, da ne bi slučajno pozabili pomembnih dni. Nekateri bi nam celo zamerili in bi bili užaljeni, da jim nismo vošćili in morda bodo prekinili stike z nami, še zlasti, če se oni vedno in redno spomnijo na nas ob našem osebnem prazniku.

Lepe želje za rojstni dan

Pazimo na to, da bomo imeli v mislih vse slavljence in jih primerno nagovorili ob njihovem rojstnemu dnevu. Zaželimo jim zdravja, osebne sreče in poslovnih uspehov, če je kdo bolan pa hitrega okrevanja. Pri tem ne smemo skopariti z besedami, bolje, da jih imamo na zalogi preveč kot premalo. Če nam gre beseda težko iz jezika, se za osebno voščilo raje predhodno pripravimo in izberemo ustrezne besede, ki bodo na slavljenca naredile vtis in ga osrečile. Najlepše je osebno voščilo, a današnji moderni čas nam je omogočil tudi voščila preko elektronske pošte in SMS sporočil. Ta so ponavadi kratka, breosebna in napisana brez čustev. A v voščilo je potrebno vložiti čustva, naklonjenost in celo ljubezen in to se bo takoj čutilo in doseglo svoj namen pri slavljencu.

vse-najboljše

Zato se v bodoče, ko izražamo voščilo slavljencu potrudimo, vložimo v to vso energijo in čustva in iskreno izrazimo nekaj lepih besed, ki ne bodo samo puste fraze, vendar besede, ki so iskrene in prihajajo iz srca. To se bo takoj čutilo v zraku in delalo čudeže pri med človeških odnosih. Poskusite, vredno se je potruditi in ljudje, ki slavijo,nam bodo neizmerno hvaležni, nam pa bo pri srcu toplo, saj bomo spoznali,da so naša okorela čustva v danem trenutku spet oživela.

Za rojstni dan je primerno darilo tudi prevleka za vzglavnik. Več o prevleki za vzglavnik si lahko preberete s klikom na povezavo.

V isti kategoriji: