Malo smeha nikomur ne škodi

Malo smeha nikomur ne škodi

June 25, 2018 0 By admin

Kako zabavno je srečati nekoga, s katerim se lahko sporočeno nasmejiš. A velikokrat k začetnemu smehu, ko nekoga spoznaš, pripomore kakšen zunanji dejavnik. Mogoče je to kakšen smešen in zanimiv dogodek, mogoče pa samo kakšen smešen napis na majici in že se začne pogovor. Smešne majice so lahko torej dober uvodnik v zabavo. Nekdo, ki nosi smešno majico, že na prvi vtis ni pust resnobnež in godrnjač. Seveda prvi vtis je lahko napačen, ampak vseeno, tudi za dober prvi vtis so smešne majice lahko dobra odskočna deska. Najbolje je smešne majice kupiti kar v spletni trgovini. Tiste, ki jih kupimo v fizičnih trgovskih poslovalnicah, so vsekakor na ulicah potem pogostejše in obstaja velika verjetnost, da bomo srečali nekoga z isto majico.

Pestra izbira smešnih majic

V spletnih trgovinah pa je izbira smešnih majic pestrejša in manj je možnosti, da bo sosed, sodelavec ali kakšen drug znanec izbral popolnoma isto majico v isti spletni trgovini kot mi. Lahko pa tudi sami natisnemo smešne majice. Nekatere boljše spletne trgovine to že omogočajo. Če imamo kakšno smešno idejo ali fotografijo, jo lahko brez težav natisnemo na majico. V spletni trgovini pa imamo na voljo različne modele, velikosti, barve in materiale majic.

Bodimo unikatni

Nikakor se pri smešnih majicah ne želimo ponavljati z drugimi in želimo izpasti unikatni. Lahko si kupimo tudi več smešnih majic in jih kombiniramo glede na počutje. Če bomo sami izdelovali smešne majice preko spletnih trgovin, dobro preverimo prej glede kvalitete tiska, saj nočemo, da se nam napisi sperejo in zbledijo po nekaj pranjih v pralnem stroju.

Kdor razume hec

Smešne majice so primerne tudi za skupinske izlete in zabave. Velikokrat so na smešnih majicah kakšni interni heci, ki jih drugi potem ne razumejo. Poskrbimo, da takšne smešne majice nosimo le v družbi, ki hec razume, saj lahko v nasprotnem primeru izpademo bedasto. Smešne majice se lahko kupi tudi za nekoga, ki praznuje kakšno obletnico ali okrogel rojstni dan in se iz njega malo pohecamo. Malo smeha namreč prav nikomur ne škodi.

V isti kategoriji: